Skydive Dubai: The Best Birthday Ever

Can I be twenties forever? Gak terasa udah ulang tahun lagi aja. Dibilang seneng sih engga terlalu, tapi excited banget karena tahun ini ada satu bucket list yang akan tercapai on my birth month. Trip ini udah aku rencanakan dari 2015 dan akhirnya tahun 2017 ini akhirnya bisa kesampaian. Akhirnya bisa skydiving di Dubai! Pertanyaan: Kenapa […]

Read More

Exploring Abu Dhabi: Sheikh Zayed Mosque & Emirates Palace

When I hear about the United Arab Emirates, Dubai is the first thing that comes to my mind. For the past years, Dubai has been hogging headlines and viral videos all over social media for the sight of flashy cars, luxurious lifestyle, world’s seven stars hotel, skyscraper living. The capital city, Abu Dhabi, feels like […]

Read More

Pengalaman Apply US Visa di Jakarta

Siapa sih yang ga tau sulitnya tembus wawancara untuk mendapatkan US visa? Menjelang akhir bulan September ini, aku memutuskan untuk apply US visa sebelum trip aku ke Timur Tengah bulan November nanti. Rencana jalan-jalan ke Amerika memang masih tahun 2018 depan, tapi apalah arti rencana kalau visa belum di tangan. Mana lagi tiket kesana tidaklah murah. Mendingan […]

Read More

East Java : Conquering Bromo, Ijen & Waterfalls –SOLO! (part 1)

12.20 in the morning, Surabaya time. I was on my way to my first destination, Mount Bromo. I just arrived at Surabaya and I was contemplating whether to sleep outside the train station or find the nearest hostel to rest for a few hours.I sat at the bench outside Pasar Turi train station. 3 minutes, […]

Read More